Caspar “Cassu” Berntzen, 39, aloittaa CANAL+ Finlandin maajohtajana 6. elokuuta. CANAL+ kehittää vahvasti liiketoimintojaan Suomessa samoin kuin muissakin Pohjoismaissa. Osana tätä kehitystä CANAL+ on päättänyt siirtyä keskitetystä Pohjoismaisesta organisaatiosta vahvoihin paikallisiin organisaatioihin ja palkata johtajan CANAL+:n Suomen-toiminnoille.

Caspar Berntzenillä on vahva mediatausta. Ennen media-alalle siirtymistään hän muun muassa toi Kotijäätelön Suomeen. Sen jälkeen hän on toiminut Egmont Entertainmentin / Nordisk Filmin Suomen-toimitusjohtajana sekä Egmontin maajohtajana useamman vuoden ajan, Ruotsin suurimman DTT-operaattorin Boxerin toimitusjohtajana, mm. Idolsin, Diilin, Unelmakämpän ja Bumtsibumin tuottajan Fremantle Finlandin toimitusjohtajana ja vastaavana tuottajana sekä Talentum Median markkinointi- ja myyntijohtajana.

“Maksu-TV kasvaa vahvasti Suomessa, ja CANAL+ on varustautunut kisaan hyvin. CANAL+ panostaa vahvasti laadukkaaseen, eksklusiiviseen urheilu-, elokuva- ja sarjasisältöön, mutta meidän täytyy luonnollisesti työskennellä koko ajan parantaaksemme sekä tuotettamme että tarjoamaamme palvelua. Olen erittäin innostunut tästä kiinnostavasta tehtävästä”, Caspar Berntzen sanoo.