Konsernin liikevaihto kasvoi tammi-kesäkuussa 3,6 prosentilla edellisen vuoden vastaavasta jaksosta. Liikevaihto oli 27,2 MEUR (edellisen vuoden vastaavana aikana 26,3 MEUR). Toisella vuosineljänneksellä liikevaihto kasvoi 2,9 %.

Kustannustoiminnan ulkoinen liikevaihto kasvoi tammi-kesäkuussa 4,4 % ja toisella neljänneksellä 3,3 %.

Kustannustoiminnan liikevaihdon kasvuun vaikuttaa pääosin alkuvuoden eduskuntavaalimainonta.

Mediamainonnan kasvun Ilkka ennakoi hidastuvan Suomessa alkuvuoteen verrattuna, koska ensimmäisen neljänneksen luvuissa oli mukana merkittävästi vaalimainontaa. Painotoiminnan volyymit säilynevät lähes ennallaan ja kilpailutilanne säilyy koko vuoden kireänä.

Ilkka-Yhtymä -konsernin koko vuoden liikevaihdon arvioidaan hieman kasvavan kustannustoiminnan liikevaihdon kasvaessa.

Lue Ilkan osavuosikatsaus