Toinen Naverin etu on kysymys-vastaus-palvelu, jossa käyttäjät itse luovat hakukoneen tietokantaan vastauksia muiden käyttäjien kysymyksiin. Netin käyttäjät luovat Naverin sisältöä itse, ilman korvausta.

New York Times lehti kertoo, että Naverin osuus hakukoneiden käytöstä on jo 77 prosenttia. Kakkossijalla on toinen korealainen palvelu Daum.net 10,8 prosentin osuudella. Googlen osuus on vain 1,7 prosenttia.

Etelä-Korean kansasta 70 prosenttia eli noin 48 miljoonaa ihmistä käyttää nettiä. Joka päivä Naverissa tehdään noin 110 miljoonaa hakua. Päivittäin korealaiset tekevät noin 44.000 kysymystä Naveriin, joka antaa heille 110.000 vastausta arkisista kauppa-asioista akateemisiin artikkeleihin.

Naverin suosio perustuu sosiaaliseen verkostoitumiseen ja sen tuomaan taloudelliseen hyötyyn sekä mainostuloihin. Ihmiset ovat keskenään suorassa vuorovaikutuksessa. Naver on osannut jalostaa netin taloudellisen hyödyn eri tavoin kuin Google, jolle Etelä-Korea jää pelkäksi haaveeksi.