Luokiteltujen rivi-ilmoitusten ilmainen verkkojulkaisu Verkkopirkko.fi laajenee myös paperimediaksi. Ensimmäinen ilmaisjakelulehti Verkkopirkko.fi on ilmestynyt kesäkuun alussa Oulun alueella 70.000 kpl:n painoksena. Verkkopirkko.fi -lehteä suunnitellaan laajennettavan ilmestymään alueellisina painoksina kaikissa Suomen kaupungeissa.

Verkkopirkko.fi –lehden sisältö koostuu lukijoiden julkaisemista ilmaisista rivi-ilmoituksista sekä alueen yritysten mainoksista. Lehti edustaa cross-mediaa puhtaimmillaan, kun verkon aineistot voidaan samalla kertaa yhdistää perinteiseen paperimediaan.

Jakelualueen laajentuminen tapahtuu asteittain koko Suomessa, kun julkaisija löytää sopivia yhteistyökumppaneita alueellisten mainosten myyntiin.

Kokemukset ensimmäisen lehden julkaisemisesta ovat olleet erittäin myönteisiä, koska uudenlainen konsepti palvelee mainostajien tarpeita hyvin julkaisun pitkän eliniän ja suuren huomioarvon ansiosta.

Lue Verkkopirkon Oulun alueen näköislehti