Mälartorget-yhtiön ovat perustaneet Robert Almén ja John Björkman, jotka ovat Salomaa Yhtiöille ennestään tuttuja GREY-taustansa vuoksi. Robert Almén perusti Ruotsiin aikoinaan suoramarkkinointitoimiston Almén Direktin, joka liitettiin myöhemmin GREYhin. Sen jälkeen hän työskenteli mm. GREY Swedenin hallituksen puheenjohtajana ja oli Ruotsin mainostoimistojen liiton hallituksen jäsen.

John Björkmanilla on vankka markkinointitausta ja hän on mm kirjoittanut kirjan tavaramerkeistä yhdessä Interbrandin kanssa. Hän on ennen Ruotsissa tehtyä markkinointiuraa ollut Suomessa mukana rakentamassa mm. Fazerin Sininen –brändin kansainvälistä markkinointia sekä Karjala-brändiä.

”Yhtiöryhmässämme on asiakkaina lukuisia arvostettuja kotimaisia brändejä. Meidän on oltava jatkuvasti valmiita kehittämään uusia tapoja palvella asiakkaita heille merkittävillä markkinoilla. Monet suomalaiset brändit ovat kansainvälistyessään haastajan asemassa, jolloin paikallisen toimintaympäristön ja markkinan tuntemus on olennaista”, Salomaa Yhtiöiden toimitusjohtaja Mirjami Mäkinen sanoo.