ProComin mukaan Salokangas on näkyvä vaikuttaja ja yhteiskuntavastuun jalkauttaja. Hän on suunnitellut ja toteuttanut lukemattomia teemapäiviä, tapahtumia ja kilpailuja, jotta vaikeasti sairaiden lasten omaisille on saatu rahoitettua kodinomainen paikka, jossa perhe voi asua lapsen hoidon ja toipumisen ajan.

ProCom antoi vuoden toimitusjohtajan kunniakirjan Ponsse Oyj:n toimitusjohtaja Arto Tiitiselle. Raadin perustelujen mukaan hän on nostanut markkinointiviestinnän osaksi liiketoimintaa ja vahvistanut Ponssen asemaa yhtenä maailman johtavista metsäkonevalmistajista.

Vuoden toimittajan kunniakirjan sai Veli-lehden päätoimittaja Antti Isokangas, joka aloitti uransa 1980-luvun alussa. Hän on onnistunut lähes mahdottomana pidetyssä tehtävässä: hänen luotsaamansa nuorten miesten life-style lehti Trendi Veli on vuoden olemassaolonsa aikana onnistunut vakiinnuttamaan lukijakuntansa. Tähän ei ole yksikään vastaava julkaisu aiemmin pystynyt.

Elämäntyöstä viestinnän parissa annettiin pitkä riimusauva Helsingin yliopiston journalistiikan professori Ullamaija Kivikurulle. Hän on tehnyt pitkän ja ansiokkaan päivätyön suomalaisen opetustyön, viestinnän ja journalismin parissa. Kivikuru on aktiivinen ja arvotettu yhteiskunnallinen osallistuja ja vahvistanut omalla toiminnallaan viestinnän asemaa Suomessa. Hän on kansainvälisimpiä viestinnän tutkijoitamme ja ensimmäinen suomalainen viestinnän tutkimuksesta väitellyt nainen.

Vuoden viestintäteko -kunniakirjalla palkittiin Igglo. Harvoin on uusi yritys lanseerattu markkinoille niin nokkelalla tavalla kuin Igglo. Huhu laitettiin liikkeelle Kalastajatorpan miesten vessaan unohdetulla presentaatiolla. ”joku kahjo on kuvannut kaikki Helsingin talot”. Jo ennen kuin mainonta aloitettiin, Igglon sivuilla oli lähes 150 000 kävijää.