Tiehallinnon Uudenmaan tiepiiri ja Viestintätoimisto AC-Sanafor Oy ovat solmineet viisivuotisen yhteistyösopimuksen Kehä I – Turunväylä – Vallikallio-hankkeen viestinnästä. Sopimus kattaa koko rakennusurakan viestinnän sisältäen sidosryhmä-, lehdistö-, verkko- ja kriisiviestinnän.

“Hankkeen viestintä on aktiivista, monipuolista ja ennakoivaa. Haluamme erityisesti kannustaa ihmisiä hankkeen internetsivuille hakemaan tuoreet tiedot liikennejärjestelyistä ja rakentamisen etenemisestä”, toimitusjohtaja Sari-Liia Tonttila Viestintätoimisto AC-Sanafor Oy:stä kertoo.

Espoon Leppävaarassa tehtävä tienparannusurakka on Tiehallinnon ja Espoon kaupungin yhteishanke.

Leppävaaran kohdalla Kehä ykkösellä liikkuu arkisin noin 65 000 ajoneuvoa. Tien vaikutukset ulottuvat koko pääkaupunkiseutuun. Pelkästään Leppävaaran alueella asuu noin 60 000 ihmistä.