SanomaWSOY:n hallitus on nimittänyt Sadeojan tehtävään 29.5.2007 alkaen.

”Jatkamme edeltäjäni Hannu Savolan viitoittamalla tiellä. Hän aikoinaan määritteli, että siirrymme ’pari piirua asialinjan suuntaan’. Tästä kehityksestä pidämme kiinni. Uskomme hyvään journalismiin ja rakennamme menestyksemme sekä lehdessä että verkossa sen varaan. Ilta-Sanomat on kiinnostava, luotettava ja nopea uutislehti sekä maan johtava puheenaihemedia”, Sadeoja sanoo.

Tapio Sadeoja
Tapio Sadeoja

Sadeojan mukaan IS-brändin kehittämistä kaikissa jakelukanavissa jatketaan periaatteella enemmän asiaa, urheilua ja viihdettä.

Sadeoja, 48, on työskennellyt Ilta-Sanomissa vuodesta 1981. Ilta-Sanomien toimituspäällikkönä hän toimi vuodesta 1997 ja uutispäätoimittajana syksystä 2006. Vt. vastaavana päätoimittaja Sadeoja aloitti tammikuussa 2007.