Seppo Härkönen on aiemmin toiminut johtajana Nokia-Yhtymässä vuosina 1994-97 ja Suomen Ulkomaankauppaliitossa (nyk. Finpro) vuosina 1993-94. Pääministerin erityisavustajana hän toimi vuosina 1991-93 ja ulkoasianministeriön lehdistöneuvoksena Washingtonissa vuosina 1985-90.

Härkönen on työskennellyt myös Yleisradiossa television uutistoimituksen ulkomaantoimittajana, TV 2:n toimitussihteerinä ja TV 1:n uutistoimituksen ulkomaantoimituksen esimiehenä vuosina 1973-85. Härkönen on koulutukseltaan valtiotieteen maisteri.

Härkösellä on myös lukuisia luottamustoimia. Hän on toiminut mm. Finnairin hallituksen varapuheenjohtajana, Talentum Oyj:n hallituksen puheenjohtajana ja Kansainvälisen kaupan koulutuskeskuksen FINTRAn johtokunnan jäsenenä.

Atte Jääskeläinen YLE24-johtajaksi

Uudeksi YLE24-ohjelmistoalueen johtajaksi nimitetään Atte Jääskeläinen. Hän aloittaa uudessa pestissään kesäkuun alussa. Jääskeläinen jatkaa myös YLE Uutisten vastaavana päätoimittajana.

YLE Vision eli lastenohjelmien, viihteen ja populaarikulttuurin ohjelmistoalueen johtaja Ville Vilén ottaa vastuulleen uusien palvelujen lisäksi kesäkuun alusta myös yhtiön radiokanavien välinevastuun.