-Mielestämme Suomen markkinat kaipasivat todellista tv-lehteä, Katsoa kustantavan Aller Julkaisut Oy:n toimitusjohtaja Flemming Wenzel-Wegner kommentoi.

Uudistunut Katso kirjoittaa entistä enemmän tv- ja elokuva-alan tähdistä ja tapahtumista. Lehteen on lisätty myös tietoa tv-ohjelmista usean aukeaman verran.

-Tutkimme tarkkaan lukijakuntamme mieltymyksiä, ja tulos on nähtävissä uudistuneessa Katsossa, vastaava päätoimittaja Heli Kettunen kertoo.

Entistä enemmän televisiomaailmaan panostavan Katson myötä Allerilla on tarjota laajempi valikoima viihdelehtiä.

-Näin kolme viikkolehteämme profiloituvat paremmin markkinoilla. 7 päivää -lehti on suunnattu koko perheelle, OHO! tavoittaa erityisesti naislukijat ja Katso on täydellinen viihteellinen tv-lehti, joka kertoo kaiken tv:stä ja tähdistä, Kettunen selventää.

Katso on Suomen ensimmäinen ja vanhin tv-lehti, se perustettiin vuonna 1960. Katso siirtyi A-lehdiltä Allerille joulukuussa 2005.

Aller Julkaisut Oy on osa Pohjoismaiden suurinta aikakauslehtikustantajaa Aller-konsernia. Lehtien yhteenlaskettu levikki Pohjoismaissa on yli viisi miljoonaa kappaletta ja Suomessa lähes kuusisataatuhatta kappaletta.

Kustannusnimikkeitä on lähes sata. Allerin Suomessa säännöllisesti ilmestyviä lehtiä ovat 7 päivää, Katso ja OHO!, CC, Fitness, In Look, Koti ja keittiö ja Miss Mix.