Valtioneuvosto ei aio peruuttaa MTV Oy:n, Subtv Oy:n ja Oy Suomen Uutisradio Ab:n eli Radio Novan toimilupia, vaikka yhtiöiden omistuson muuttunut. Valtioneuvosto hyväksyi määräysvallan muutoksen 10. toukokuuta.

MTV Oy:n koko osakekannan omistaa Nordic Broadcasting Oy. Se on suomalainen osakeyhtiö, jonka ovat omistaneet tasaosuuksin Bonnier & Bonnier AB (50 %) ja Proventus Industrier AB (50 %). Proventus on nyt myynyt Bonnierille osuutensa Nordic Broadcastingin osakkeista, ja Bonnierista on tullut Nordic Broadcastingin ainoa omistaja.

MTV Oy puolestaan omistaa kaikki Subtv Oy:n osakkeet. Lisäksi MTV Oy omistaa 74 % Oy Suomen Uutisradio Ab:n osakkeista.

MTV Oy:llä on toimiluvat analogiseen ja digitaaliseen
televisiotoimintaan, Subtv Oy:llä digitaaliseen televisiotoimintaan ja Oy Suomen Uutisradio Ab:llä valtakunnalliseen radiotoimintaan.

Valtioneuvoston myöntämiä toimilupia ei saa siirtää toiselle. Lain mukaan valtioneuvosto voi peruuttaa toimiluvan, jos omistussuhteet muuttuvat.