Pohjoismaiden johtava B to C -suoramarkkinoinnin yritysketju DirektMedia laajentaa toimintaansa hankkimalla Helsingissä toimivan suoraviestintäyritys ADC:n (Oy Analytic Direct Communication ADC Ab). Direktmedian omistaja on Bisnode AB, joka omistaa Suomessa myös Dun&Bradstreetin, Kompass Finlandin ja Nomi Finlandin. Bisnode AB on hankkinut osuuden ADC:stä vuonna 2005.

Yrityskaupan myötä DirektMedia ottaa haltuunsa koko ADC:n toiminnan sekä henkilökunnan.

–Olemme jo vuosia tehneet yhteistyötä ja toimineet DirektMedian luonnollisena porttina suomalaisille markkinoille. Nyt, kun kuulumme samaan yritysryhmään, yhteistyö vahvistuu entisestään, sanoo Kristina Lönnqvist, DirektMedia Finlandin toimitusjohtaja.

ADC on Suomen johtava listbroking-asiantuntija. Kristina Lönnqvist perusti yrityksen vuonna 2001, tällä hetkellä henkilökuntaan kuuluu seitsemän henkilöä. Yrityskaupan myötä ADC vaihtaa nimensä DirektMedia Finlandiksi.

–ADC:n ostaminen vahvistaa asemiamme johtavana toimijana pohjoismaisilla markkinoilla. Nyt meillä on edustus Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa, kertoo DirektMedian toimitusjohtaja Martin Olofsson.

DirektMedia välittää vuosittain vähintään 90 miljoonaa osoitetta ja 180 miljoonaa liitettä pohjoismaisille suoramarkkinoijille.