Päivi Lindqvist on nimitetty Outokummun uudeksi sijoittajasuhteista ja viestinnästä vastaavaksi johtajaksi (SVP – IR and Communications) 1.10.2007 alkaen. Hän siirtyy yhtiön palvelukseen 13.8.2007. Päivi Lindqvist raportoi toimitusjohtaja Juha Rantaselle. Lindqvist työskentelee tällä hetkellä TietoEnatorin viestinnästä ja sijoittajasuhteista vastaavana johtajana.

Nykyinen sijoittajasuhteista ja viestinnästä vastaava johtaja Kari Lassila jatkaa eläkkeelle siirtymiseensä asti johtajana (SVP – Senior Advisor) raportoiden toimitusjohtajalle. Samalla on päätetty, että IR and Communications -funktio siirtyy raportoimaan toimitusjohtaja Juha Rantaselle 1.6.2007 alkaen.

IR and Communications -organisaatio jatkaa nykyisen kaltaisena. Päivi Lindqvistille raportoivat viestintäjohtaja Eero Mustala ja sijoittajasuhteista vastaava apulaisjohtaja Ingela Ulfves.

Juha Rantanen: “Olen iloinen voidessani toivottaa Päivin tervetulleeksi joukkoomme ja uskon, että hän tulee vahvistamaan IR and Communications – tiimiämme. Outokummussa on meneillään monia muutoksia, ja on tärkeää, että viestimme välittyy hyvin sekä ulkoisille sidosryhmille että yhtiön sisällä.”

Päivi Lindqvistin CV

Koulutus: Kauppatieteiden maisteri, MBA
Syntymäaika: 1970
Kansallisuus: Suomi

Työhistoria TietoEnatorissa:
2006- Viestinnästä ja sijoittajasuhteista vastaava johtaja, johtoryhmän jäsen
2004-2005 Sijoittajasuhteista ja talousviestinnästä vastaava johtaja
2002-2003 Sijoittajasuhdepäällikkö
2001-2002 Yhdysvaltojen toimintojen Controller
1997-2001 Rahoitussuunnittelija