Books on Demand (BoD) tarjoaa nyt myös suomalaisille kustantamoille ja kirjailijoille mahdollisuuden julkaista kirjoja nopeasti, täysin ilman riskiä ja jopa ilmaiseksi. Näin ollen BoD murtaa kustantamoalalle vakiintuneet toimintavat myös Suomessa.

BoD valmistaa kirjoja tilauksesta ”on demand” -periaatteella. Toiminta perustuu siihen, että kirjoja painetaan vasta kun niitä on tilattu. Minimipainosmäärä on yksi kappale. BoD on vakiinnuttanut menestyksekkään liikeideansa viime vuosien aikana jo Saksassa, Sveitsissä, Itävallassa sekä Tanskassa ja siirtyy nyt myös Suomen kirjamarkkinoille. Suomen suurin kirjojen tukkukauppias, Kirjavälitys Oy, huolehtii BoD-kirjojen välityksestä suomalaisiin kirjakauppoihin. Lisäksi kaikkia kirjoja voidaan tilata useimmista verkkokirjakaupoista.

”Tarjoamme kaikille suomalaisille kustantamoille ja kirjailijoille mahdollisuuden julkaista kirjojaan nopeasti ja jopa ilmaiseksi. Kustantamot voivat parantaa liikevaihtoaan ja toimintansa kannattavuutta käyttämällä BoD-palveluita. BoD-kirjailijat puolestaan voivat julkaista teoksiaan omatoimisesti ja myydä niitä Suomen kirjamarkkinoilla ilman pääsyrajoituksia”, kertoo BoD-toimitusjohtaja Dr. Moritz Hagenmüller.

BoD tarjoaa sekä kustantamoille että kirjailijoille erilaisia julkaisuvaihtoehtoja. Sähkoistä myBoD-palvelua (www.bod.fi/mybod ) käyttämällä kirjoja voidaan julkaista jopa maksutta. Lisäksi BoD tukee kirjailijoitaan tarjoamalla heille tarvittaessa henkilökohtaista neuvontaa, ammattimaisia layout-, kustannustoimitus- tai oikolukupalveluita sekä useita erilaisia PR- ja markkinointipalveluita.

Mikä on Books on Demand?

Books on Demand (BoD) kertoo olevansa moderni yritys, joka tarjoaa palveluitaan kustantamoille ja kirjailijoille. Lukuisat uudet tulokkaat, asemansa vakiinnuttaneet kirjailijat sekä kustantamot käyttävät BoD-palveluita kirjojensa nopeaan ja riskittömään omatoimiseen julkaisemiseen. Kaikkia BoD-kirjoja, joiden toteutus sisältää välityksen kirjakauppoihin, voidaan myydä suomalaisissa kirjakaupoissa ympäri maata sekä verkkokirjakaupoissa (esim. Bookplus.fi, Suomalainen.com ja Adlibris.com).