Flowman on tehnyt sopimuksen tuotteidensa jakelusta yli kahdessakymmenessä maassa toimivan Sveitsiläistaustaisen myynti ja tukipalveluyhtiön kanssa. WRH Marketing tarjoaa painoille integroituja tuotantoratkaisuja, joilla he voivat tehostaa tuotantoaan ja paraantaa asiakkailleen tarjoamaa lisäarvoa.

Sopimus kattaa alkuvaiheessa yhteistyön Ison Britannian ja Irlannin markkinoilla. Tavoitteena on kuitenkin laajentaa yhteistyötä koko WRH Marketing:in myyntiorganisaatioon maailmanlaajuisesti.

”Tämä sopimus solmittiin pitkäaikaisen neuvottelun tuloksena” kertoo Flowman Oy:n toimitusjohtaja Petri Karjalainen. ”Suurimpana haasteena oli, että WRH Marketing joutui sopimuksen myötä tiputtamaan joitain tuotteita pois valikoimastaan saadakseen Flowmanin istumaan tuotevalikoimaansa” hän jatkaa. ”Yhtiömme periaatteena on että emme pidä kilpailevia tuotteita portfoliossamme” valottaa ratkaisun taustoja kehitysjohtaja Ian Clarke WRH Marketing UK Ltd:stä ”Meillä oli jo edustuksessa tuotevalikoima, jossa oli jonkin verran päällekkäisyyksiä Flowmanin kanssa. Näimme kuitenkin Flowmanin modernin teknologian sopivan strategiaamme paremmin ja siksi päädyimme ratkaisuun, jossa nykyiset päämiehemme joutuivat tiputtamaan osan tuotteistaan pois valikoimastamme voidaksemme täysipainoisesti keskittyä Flowmanin integroitujen tuotantoratkaisujen myyntiin ja markkinointiin” hän päättää.

Flowman Oy on suomalainen teknologiayhtiö, joka on erikoistunut virtaviivaistamaan printtimedian liiketoimintaprosesseja. Yhtiö on menestyksekkäästi yhdistänyt suomalaisen teollisuusautomaation ja ohjelmisto-osaamisensa taustaansa prepress-tuotannossa ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ohjelmistopohjaisia ratkaisuja, jotka selkeästi tehostavat heidän toimintaansa. Flowman sijaitsee
Oulussa, Suomessa.

WRH marketing UK Ltd. on Essexissä Englannissa sijaitseva printtimedian tuotantoteknologiaan keskittyvä myynti ja tukipalveluyhtiö. Sen omistaa kokonaan Sveitsiläinen, Hinwillissä lähellä Zürichiä pääkonttoriaan pitävä WRH Marketing Group, joka työllistää 1600 henkilöä maailmanlaajuisesti.