Suomen Ammattikorkeakouluopiskelijayhdistysten Liitto – SAMOK ry:n uudeksi tiedottajaksi on valittu Linda Piirto. Piirto aloittaa uudessa toimessaan 16.5.2007.

25-vuotias Piirto on koulutukseltaan valtiotieteiden ylioppilas ja hän on aiemmin toiminut muun muassa Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n tiedotussihteerinä sekä Presidentti 2006 ry:n verkkovastaavana. Hänellä on monipuolinen kokemus luottamustehtävistä muun muassa Helsingin yliopiston yhteiskuntapolitiikan laitoksen johtoryhmän jäsenenä sekä Stigma ry:n puheenjohtajana.

Suomen Ammattikorkeakouluopiskelijayhdistysten Liitto – SAMOK ry on ammattikorkeakouluopiskelijoiden itsenäisesti hallitsema valtakunnallinen, sitoutumaton ja riippumaton edunvalvonta- ja palvelujärjestö. SAMOKin jäseniä ovat 30 ammattikorkeakoulun opiskelijakunnat sekä perustajaliitot SKOL, TERHOL ja STOL.