Apu-lehden valokuvaaja Kari Kaipainen valittiin Suomen parhaaksi

Aikakauslehtien Liiton järjestämässä kilpailussa palkittiin vuoden 2006 parhaat aikakauslehtialan osaajat. Avun valokuvaaja Kari Kaipainen voitti parhaan aikakauslehtikuvaajan palkinnon.

Voittajat julkistettiin Aikakauslehtien Liiton Ajankuva07 -seminaarissa 25.4.

Avun valokuvaajat menestyivät kaikkiaan erinomaisesti: neljän finalistin joukossa Kaipaisen kanssa olivat Avun Petri Mulari ja Timo Pyykkö. Omien sarjojensa finaaliin tuomaristo oli valinnut myös päätoimittaja Matti Saaren vuoden 2006 parhaan pääkirjoituksen tekijänä, Yrjö Raution parhaana kirjoittavana toimittajana ja Jonna Hoffrenin parhaana taittajana.

”Teemme joka viikko lujasti töitä synnyttääksemme laadukkaan ja hyviä tarinoita sisältävän lukupaketin. Paras motivaatio, jolla ponnistaa entistä parempiin tuloksiin syntyy tyytyväisten lukijoiden lisäksi alan ihmisten arvostuksesta. Apu-lehden nyt saama palkinto ja finaalipaikat kertovat, että olemme tehneet lehden kanssa oikeita ratkaisuja. Aiomme pitää riman korkealla jatkossakin”, sanoo Avun päätoimittaja Matti Saari.

Kilpailussa palkittiin vuoden 2006 kirjoittava toimittaja, pääkirjoituksen tekijä, aikakauslehtikuvaaja, toimitustiimi, taittaja sekä mediamyyjä.

Kilpailun tuomaristossa olivat toimitusjohtaja Matti Ahtomies (Aikakauslehtien Liitto), Riitta Lehtimäki (A-lehdet Oy), toimitusjohtaja Ritva Hanski-Pitkäkoski (Mainostajien Liitto), professori Göte Nyman (Helsingin yliopisto Psykologian laitos), hallituksen puheenjohtaja Marko Parkkinen (Seedi Oy), professori Merja Salo (Taideteollinen Korkeakoulu) ja päätoimittaja Timo Tolsa (Aikakauslehtien päätoimittajayhdistys APY).