Sanomaan kuuluva AS Kuldne Börs on ostanut 20 prosentin osuuden Auto24:stä, joka on Viron johtava käytettyjen ja uusien autojen markkinapaikka. Myyjänä on 24 Holding OÜ.

Palvelua käyttää 200 000 ihmistä viikossa ja sen tietokannassa on jatkuvasti 20 000 myytävää autoa. Auto24 julkaisee myös Viron suurinta vaihtoautolehteä, joka on saatavissa ilmaisjakeluna 30 paikasta kautta maan.

AS Kuldne Börs on maan johtava luokitellun ilmoittelun markkinapaikka, joka on viime aikoina vahvistanut asemaansa erityisesti verkkomarkkinoilla.

”Tavoitteenamme on vahvistaa edelleen markkinaosuuttamme Viron kasvavilla luokitellun ilmoittelun markkinoilla. Osuuden ostaminen Auto24:stä tukee tätä tavoitetta”, Ilta-Sanomat Oy:n toimitusjohtaja Pekka Harju sanoo.

Kaupan yhteydessä AS Kuldne Börs vaihtaa nimeään. Yhtiön uusi nimi on AS Sanoma Baltics.