Kiinteistöliiketoimintaan keskittyneen YH:n Kotiavain-asiakaslehti ilmestyy uudistettuna tällä viikolla. YH on uudistanut vuodesta 1999 ilmestyvän lehden viestintätoimisto OSG Viestinnän (OjalaSaariGroupin) kanssa.

“Kotiavaimen uudistus tehtiin, koska halusimme tehdä siitä entistä selvemmin palvelun asiakkaillemme. Lehden graafista linjaa on muokattu lukijaystävällisemmäksi ja modernimmaksi sekä sisältöä monipuolisemmaksi”, YH:n viestintäpäällikkö ja Kotiaivaimen päätoimittaja Riikka Laitala kertoo.

Kotiavain on lehti asumisesta ja viihtyisästä elämisestä elämän eri vaiheissa. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä lehti jaetaan valtakunnallisesti yli 13 000 YH-kotiin ja isännöinnin asiakkaille Lehden ensimmäisen uudistetun numeron erikoisteemana on isännöinti. Kotiavaimen artikkelit valottavat muun muassa teknisen isännöinnin merkitystä kiinteistön
elinkaarihallinnassa

“Kotiavain toimii erinomaisena yhteydenpitovälineenä asiakkaidemme kanssa ja se on tärkeä osa asukasyhteistyötämme. Hyödynnämme myös nettiä jatkossa yhteydenpidon välineenä”, Laitala sanoo.

Kotiavaimeen voi tutustua näköislehtenä osoitteessa “www.yh.fi/kotiavain.”http://www.yh.fi/kotiavain