Hill & Knowlton Finland kustansi teoksen Visuaalisen journalismin keittokirja – mistä on hyvät lehdet tehty? Julkaisu tarjoaa reseptejä lehdentekoon.

Visuaalisen journalismin keittokirja on jokaisen lehdentekijän käsikirja, joka käsittelee visuaalisuutta ja sen merkitystä niin lukijoiden kuin tekijöidenkin kannalta. Kaikki lehden tekemisen vaiheet suunnittelusta toteutukseen on koottu ensimmäistä kertaa suomen kielellä yksien kansien väliin.

Visuaalisen journalismin keittokirja puhuttelee tekijöitä, opiskelijoita ja ammattilaisia sekä kustantajia runsain käytännön esimerkein ja on myös hyödyksi niille, jotka ovat päättäneet ulkoistaa esimerkiksi asiakaslehden tekemisen. Ensimmäisenä suomalaisena oppaana kirja antaa innoitusta, ajatuksia ja tekemisen ohjeita jokaiselle lukijalle.

Lasse Rantasen kirjoittama ja viestintätoimisto Hill & Knowlton Finlandin kustantama kirja vastaa esimerkiksi kysymyksiin, miten toimii käyttöliittymä nimeltä aikakauslehti tai miksi lehti on enemmän teos kuin tuote. Lukijalle selvitetään muun muassa, kuinka asiakaslehti löytää parhaiten lukijansa ja mitkä ovat lukemisen kolme tasoa sekä millaista on hyvä ennakkosuunnittelu ja mitä on lehden dramaturgia

Lasse Rantanen (TaM), Vuoden Graafikko 2005, on erikoistunut lehtien visuaaliseen muotoiluun suunnittelijana ja konsulttina lukuisissa lehtiprojekteissa. Hän on toiminut visuaalisen journalismin kouluttajana yli kymmenen vuoden ajan ja hän on myös tuottelias kuvittaja.

Hill and Knowlton Finland Oy on viestintään erikoistunut liikkeenjohdon konsulttitoimisto, jolla on 30 vuoden kokemus viestinnästä ja liikkeenjohdon konsultoinnista. Hill & Knowltonin julkaisuosasto tuottaa asiakaslehtiä ja yritysjulkaisuja sekä järjestää julkaisualan koulutusta.