Uuden +AUTO-lehden päätoimittaja on Juha Tolvanen. Tolvanen on aikaisemmin työskennellyt mm. Tuulilasissa sekä Firma-Auton ja Ajolinjan päätoimittajana. Lehden vastaava päätoimittaja on Taloustaidon päätoimittaja Antti Marttinen.

+AUTO ilmestyy neljä kertaa vuodessa Taloustaidon yhteydessä, jolloin sen painos on reippaasti yli 200 000 (Taloustaidon levikki 203 133, LT 2006). Kaksi kertaa vuodessa ilmestyy b2b-versio Taloustaito Yrityksen yhteydessä, jolloin painos on 40 000 – 50 000 (Taloustaito Yrityksen levikki 41 182, LT 2006).

”Olemme koonneet yhteen autoalan ammattilaisten pitkän kokemuksen, Taloustaidon massiivisen jakeluvoiman sekä Taloustaito Yrityksen erinomaisen kohdistuksen yritysten piirissä”, toteaa vastaava päätoimittaja Antti Marttinen.

”Autolehden tekeminen aivan uusille lukijakunnille on kiehtova haaste. Taloustaidon päällekkäispeitot perinteisten autolehtien kanssa ovat hyvin matalat, neljästä prosentista neljännekseen. Erityisen mielenkiintoista on tarjota luettavaa Taloustaidon yli sadalletuhannelle naislukijalle”, Tolvanen sanoo.

”Vaikka kyseessä on täysverinen autolehti, jätämme hevosvoimat ja kiihtyvyydet tarkoituksella sivurooliin. Kutsumme +AUTOa harkitsevan autoilijan autolehdeksi. Tällaiselle on ilmassa vahvaa tilausta. Perusteellisissa ennakkotutkimuksissa vastaanotto on ollut innostunutta sekä lukijoiden että autoalan vaikuttajien keskuudessa”, toteaa päätoimittaja Juha Tolvanen.

”Taloustaidon lukijoiden talouksissa on 330 000 autoa, ja auto on tunnetusti asunnon jälkeen kotitalouden suurimpia investointeja. ”, Marttinen sanoo.

Ensimmäinen +AUTO ilmestyi 21.3 Taloustaito Yrityksen yhteydessä. Yli 200 000 kappaleen +AUTOn jättilevikkinen versio ilmestyi 11. huhtikuuta.