Suurten lehtien paras premiäärisivu oli Helsingin Sanomilla. Hufvudstadsbladet voitti samassa kokoluokassa sekä parhaan featuresivun että parhaiden paikallisuutissivujen palkinnon.

Hämeen Sanomat vei ykköstilan levikiltään keskikokoisten sanomalehtien kilvassa sekä premiäärisivullaan että featuresivullaan. Keskisuurten lehtien parhaat paikallisuutisten sivut olivat Länsi-Savolla.

Pienten lehtien parhaan etusivun palkinnon sai Västra Nyland. Featuresivuista palkittiin Valkeakosken Sanomat ja paikallisuutisten sivuista Åland.

Kilpailun ykköspalkinnot jaetaan Sanomalehtien Liiton kevätkokouksessa Kokkolassa 3. toukokuuta. Kaikkiaan kilpailussa jaettiin 27 mitalisijaa. Lisäksi myönnettiin neljä kunniamainintaa.

Ulkoasukilpailuun osallistui yhteensä 301 työtä. Paras sivu valittiin kolmessa sarjassa: etusivut/premiäärit, featuresivut ja paikallisuutisten sivut. Kolmannessa sarjassa lehdet kilpailivat kolmen eri päivän paikallissivuilla.

Sanomalehdet on jaettu sivukilpailussa kolmeen kokoluokkaan. Suurten lehtien levikki on yli 40 000, keskikokoisten 12 000–40 000 ja pienten alle 12 000 kappaletta.

Kilpailun tuomareina toimivat kuvajournalismin professori Hannu Vanhanen, Tampereen yliopisto, graafinen suunnittelija Timo Berry, suunnittelutoimisto Both, tuottaja Kimmo Hämäläinen, Suomen Paikallissanomat Oy, päätoimittaja Ville Pohjonen, Kouvolan Sanomat sekä toimitussihteeri Noora Alho, Suomen Lehdistö.