Vice President, Business Development -nimikkeellä työskentelevä Tuomi raportoi tehtävässään Taivas-konsernin hallituksen puheenjohtajalle Jussi Nurmiolle.

Tasaisesti laajenevan Taivas-konsernin toiminnassa korostuu filosofi Pekka Himasenkin esiin tuoma ajatus uudesta suomalaisesta unelmasta: luovuuden yhteisöstä, jossa innovaatiot syntyvät vuorovaikutuksesta ja rohkeasta yritteliäisyydestä.

Taivas Innovations -ryhmän tehtävänä on rakentaa ideoista toimivia liiketoimintakonsepteja yhdessä markkinointiviestintään keskittyvän Taivas Communicationsin kanssa. ”Tähän väliin tarvitsemme Tuomen kaltaista kätilöä, joka mahdollistaa ideoiden synnyn ja innovaatioiden kaupallistamisen”, Jussi Nurmio sanoo. Tällä hetkellä Taivas Innovationsiin kuuluvat kiinteistönvälitysyritys Igglo ja Habbo Hotel -brändin luonut Sulake.

Tuomi on työskennellyt Taivas-konsernissa vuodesta 2000 saakka. Tuomi on toiminut aiemmin Taivas HEL -mainostoimiston toimitusjohtajana sekä Taivasmainoksen asiakkuusjohtajana vastaten mm. Igglon, Subtvn, Olvin ja Sinebrychoffin asiakkuuksista. Taivas Innovationsissa syntynyt Igglo on konkreettinen työnäyte konsernin sisäisen yhteistyön tuloksista.