Yhtyneet Kuvalehdet Oy:n kustantama sisustuslehti deko. lanseerataan myös Virossa. Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa ja ensimmäinen numero julkaistaan 9.4.2007.

Lehden päätoimittaja on Kadi Lehtmets. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä dekon Suomen päätoimittajan Heidi Laaksosen kanssa. Lehden tavoitteena on ponnistaa Virossa sisustuslehtien markkinajohtajaksi yhdessä vuodessa.

Myös KG-lehti Viroon

Ensimmäinen numero Yhtyneiden kustantaman painonhallintaan keskittyvän KG-lehden sisaresta Toit ja Tervis –lehdestä on julkaistu Viron markkinoilla helmikuussa. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Sen päätoimittaja on Eha Laanepere.

Muita Yhtyneiden Kuvalehtien virolaisen tytäryhtiön Ühinenud Ajakirjad AS:n julkaisuja ovat Tehnikamaailm (Tekniikan Maailma), Kodutohter (Kotilääkäri), Cosmopolitan, sekä koululaisille suunnattu Spunk! Ühinenud Ajakirjad AS on Viron toiseksi suurin aikakauslehtien kustantaja.