MTV lanseeraa Suomeen oman Web-TV formaatin MTV Overdriven. Overdriven avulla katsojat voivat luoda oman TV-kanavan ja pyörittää musiikkivideoita ja ohjelmia oman mielensä mukaisesti ilmaiseksi. MTV Overdrive yhdistää TV:n ja internetin. MTV Overdrive on toiminnassa 2. huhtikuuta alkaen.

MTV perustelee konseptiaan, että nykyään musiikkivideoita katsellaan juuri internetissä. TV:stä halutaan katsoa TV -ohjelmia. MTV Overdrive antaa katsojilleen mahdollisuuden vaikuttaa sisältöön miten ja milloin haluavat, vuorokauden ympäri omilla ehdoillaan.

Saitti on osa MTV:n multimediastrategiaa. Overdrivella on mahdollista katsella uutisia, musiikkivideoita, elokuvia sekä TV-ohjelmia, joita ei näe esimerkiksi YouTubessa tai MySpacessa. MTV Overdrive tarjoaa myös MTV:n yhteistyökumppaneille ja mainostajille uuden mielenkiintoisen median.

Lähitulevaisuudessa MTV lanseeraa muun muassa uusia televisio-ohjelmia Overdrivella, ennen kuin ne tulevat esitykseen kanavalla. Muut nettisaitit eivät voi näyttää MTV:n materiaalia, joten MTV Overdrive on ainoa Media, jossa MTV:n omat ohjelmat on nähtävissä.

Overdrive tulee olemaan olennainen osa tämän vuoden MTV EMA –gaalaa. Overdrivella on mahdollista seurata gaalaa, vaikka ei itse paikan päälle Müncheniin pääsisikään. Tällä hetkellä ainakin 15 maassa on oma Overdrivensa.

MTV Overdrive osoitteessa www.mtvoverdrive.fi