Etuovi.com-palvelu on toiminut vuodesta 2001. Aiemmin palvelu toimi nimellä Dime. Dimen toiminta alkoi 1.10.1996.

Alman mukaan sillä ei ole mitään syytä olettaa, että laajalti tunnettua Etuovi.com-tavaramerkkiä ei katsottaisi yhtiön vakiintuneeksi tavaramerkiksi. Jocka Träsbäck on julkisuudessa ilmoittanut vaativansa miljoonaluokan korvausta Almalta tavaramerkin anastamisesta.

Patentti- ja rekisterihallitus on 30.3.2007 julkaisemassaan Tavaramerkkilehdessä kuuluttanut kansallista väitekäsittelyä varten Etuovi-tavaramerkin. Tavaramerkkiä on hakenut toiminimi Hitbeat, haltijana Jori-Pekka Träsbäck. Hitbeat toimii täysin eri toimialalla, ja Hitbeatin nyt kuulutettu rekisteröinti koskee Etuovi-sanamerkkiä, ei Etuovi.com-tavaramerkkiä.

Yhtiön tiedossa on ollut, että asian käsittely etenee kuvatulla tavalla. Väite rekisteröintiä vastaan on tehtävä kirjallisesti kahden kuukauden kuluessa eli 30.5.2007 mennessä. Alma Media harkitsee väitteen tekemistä rekisteröintiä vastaan määräajan kuluessa.