KTM Riitta Ahlholm, 48, on nimitetty Fountain Parkin uudeksi toimitusjohtajaksi 1.5.2007 lähtien. Viimeiset neljä vuotta yrityksen toimitusjohtajana toiminut perustajaosakas Leila Kontkanen siirtyy yhtiössä muihin tehtäviin.

”Viime vuosien aikana Fountain Parkin verkkopohjaisten johtamisvälineiden tarjonta ja niihin liittyvä osaaminen on kehitetty kannattavaksi liiketoiminnaksi, jolla on hyvä kasvupotentiaali. Riitta Ahlholm tuo yritykseen johtamiskokemuksensa lisäksi sellaista osaamista, mitä kasvumahdollisuuksien hyödyntämisessä tarvitaan”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Seppo Ruotsalainen.

Ahlholm tulee Miinan Hoitolat Oy:n myynti- ja markkinointijohtajan tehtävästä. Tätä ennen hän on toiminut mm. Eilakaisla Oy:n toimitusjohtajana sekä SAP Finlandin ja SAP Nordicin markkinointijohtajana.

”Olen toiminut yli 20 vuotta IT alalla erilaisissa myynnin, markkinoinnin ja liikkeenjohdon tehtävissä. Fountain Parkia olen seurannut mielenkiinnolla sen perustamisesta lähtien ja uskon, että osallistavissa johtamistyötä helpottavissa verkkopalveluissa on suuri hyödyntämätön potentiaali,” sanoo Ahlholm.