Designtoimisto TANGO vauhdittaa Moskovasta alkanutta kansainvälistymishankettaan organisaatiomuutoksella. TANGOn vuonna 2004 perustanut ja sen toimitusjohtajana reilun kahden vuoden ajan työskennellyt TANGO Internationalin toimitusjohtajana Suvisaari vastaa myös TANGOn kansainvälisestä kehittämisestä sekä siten suomalaisen designosaamisen viemisestä maailmalle. Suvisaaren tilalle Suomessa astuu pitkän uran mainostoimisto PHS:ssä sekä sen TBWA-ketjussa tehnyt Tuire Huhta. Huhta, 42, aloittaa TANGO Helsingin varatoimitusjohtajana huhtikuussa 2007. TANGO Helsingin toimitusjohtaja hänestä tulee 1.7.

TANGO ODOTTAA KASVUA STRATEGISELLE DESIGNILLEEN SUOMESSA JA MAAILMALLA

Strateginen designajattelu ja kansainvälisen tason osaajat ovat tehneet TANGOsta Suomen johtavan designtoimiston. Vuonna 2006 yrityksen myyntikate kasvoi 2,4 miljoonaan euroon. Tänä vuonna myyntikatteen odotetaan kasvavan 28 %, 3 miljoonaan euroon. TANGOn tämän hetken tavoitteena on myös tehdä suomalaisesta designosaamisesta kansainvälinen vientituote: Moskovaan vuoden alusta avattu designtoimisto saa jatkoa Brysselistä, jonne Miisa Suvisaari siirtyy TANGOn kansainväliseksi toimitusjohtajaksi.

HUHTA LUOTTAA TANGON TULEVAISUUTEEN

Suvisaaren TANGO Helsingin toimitusjohtajan tehtävät ottaa vastaan Tuire Huhta, joka on työskennellyt 15 vuoden ajan PHS:n projektijohtajana ja viimeisen parin vuoden ajan TBWAPHS-ryhmän markkinointijohtajana. Huhdan vastuulla on 1.7. alkaen TANGO Helsingin operaatiot sekä niiden kehittäminen TBWA-kokonaisuudessa. Merkittävien kansainvälisten ja suomalaisten brandien kanssa vuosia töitä tehnyt Huhta tuntee markkinointiviestintäalan monipuolisesti.