Keltainen Pörssi keskittää paperilehden ilmoitukset jatkossa yhteen viikoittaiseen numeroon. Aiemmin lehti on ilmestynyt pari kertaa viikossa.

”Keskittämällä ilmoitukset yhteen lehteen saadaan aikaiseksi vahva ilmoituslehtipaketti, jolla on merkittävästi parempi arvo lukijalle, ilmoittajalle sekä media-asiakkaille”, Keltaisen Pörssin päätoimittaja Mike Katajamäki sanoo.

Myös lehden ulkoasua uudistetaan toukokuun alussa. Lisäksi vahvistetaan niitä ilmoitussisältöjä, jotka ovat lähellä lukijoita profiilitutkimuksen perusteella. Näitä ovat esimerkiksi koneet, kuljetuskalustot ja rakentaminen. Syksyllä tuotetaan eri aihepiireihin painottuvia teemailmoituskoosteita.

Lehden ohella Keltaisen Pörssin verkkopalvelua kehitetään. Palvelun kävijämäärä on noussut yli 50 % sen jälkeen, kun ilmoitusten lukeminen muuttui maksuttomaksi helmikuussa. Keltaisen Pörssin ja Huuto.netin sivuilla käydään yhteensä yli kaksi miljoonaa kertaa viikossa.