Juha työskenteli aikaisemmin SBS:llä seitsemän vuotta. Hänellä on takanaan myös pitkä ura DJ:nä ja promoottorina. MTV Networksilla Juha aloittaa työskentelynsä maanantaina 23. huhtikuuta.

“Pyrimme aina löytämään markkinoiden parhaat työntekijät palkatessamme uusia ihmisiä, emmekä tyydy vähempään. Olemme ylpeitä saadessamme Juhan joukkoomme jatkamaan kanssamme MTV:n menestystarinaa”, sanoo Jan Nilsson Ad Sales Manager, MTV Networks Nordic.

Kulunut vuosi on ollut MTV:llä menestyksekäs. Kanavan katsojaosuus kohderyhmässä 15-34-vuotiaat kasvoi 18% edelliseen vuoteen verrattuna, ja 15-24-vuotiaissa naisissa kasvua oli jopa 47%. Ensi syyskuusta lähtien kasvua on luvassa lisää digitalisoinnin myötä, kun MTV on kaikkien suomalaisen saatavilla. Suomen paikallinen MTV-kanava lanseerattiin 18.9.2005.