Kellokas ja Kaupunkilehti Seiska vaihtuvat Vartiksi

Sanoma Kaupunkilehtien julkaisemien Kellokkaan ja Kaupunkilehti Seiskan nimet muuttuvat Vartiksi. Muutoksen jälkeen Vartti tavoittaa yli 600 000 kotitaloutta ja nousee Suomen neljänneksi luetummaksi uutislehdeksi Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien ja Iltalehden jälkeen.

Neljänä osapainoksena Tuusulan, Järvenpään, Keravan, Hyvinkään, Nurmijärven ja Riihimäen alueilla jaettava Kellokas vaihtaa nimeään 4.4. ja Kouvolan alueella jaettava Kaupunkilehti Seiska 28.4.

”Lehdet ovat asteittain siirtyneet Vartin ulkoasuun ja nimenvaihdos on luonteva osa tätä kehitystä”, Sanoma Kaupunkilehtien toimitusjohtaja Niko Ruokosuo kertoo.

””Lehden tunnettuus kasvaa sekä lukijoiden että ilmoittajien parissa koko Etelä-Suomessa. Laatu yhtenäistyy ja yhteistyön mahdollisuudet lisääntyvät niin myynnissä kuin toimituksessakin”, Ruokosuo jatkaa.

Pääkaupunkiseudun Vartin päätoimittajana jatkaa Janne Kaijärvi, Kellokkaan ja Kaupunkilehti Seiskan päätoimittajat Markus Rissanen ja Hannu Helineva vastaavat oman alueensa osapainoksista.

Vartti ilmestyy pääkaupunkiseudulla viitenä osapainoksena: Espoossa, Vantaalla, Itä-, Pohjois- ja Etelä-Helsingissä.