Euroviisut ja jalkapallo Suomen Postin sponsorointikohteita vuonna 2007

Suomen Posti Oyj on tehnyt sopimukset tämän vuoden sponsorointikohteista. Suomen Posti on yksi Eurovision-laulukilpailujen kotimaisista pääyhteistyökumppaneista. Myös pääyhteistyökumppanuus miesten jalkapallon A-maajoukkueen kanssa jatkuu.

Postista kerrotaan, että Euroviisut on ainutlaatuisena tapahtumana kiinnostava yhteistyökohde. Suomen Posti valitsee sponsorointiyhteistyön kohteeksi säännöllisesti kansallisesti merkittäviä tapahtumia, kuten Yleisurheilun MM-kisat vuonna 2005.

Suomen Palloliitto puolestaan on Postin mielestä tärkeä yhteistyökumppani, koska Suomen Postissa uskotaan lajin kehitykseen Suomessa. Suomen Posti on tukenut 13 vuotta suomalaista jalkapalloa.

Euroviisuissa Suomen Posti tuo kisapostipalvelut yleisön käyttöön. Kisojen aikana posteista on myös saatavissa levy-yhtiö Sony BGM:n yhteistyösopimukseen liittyvät musiikkiperhetuotteet.
Viisujen ensimmäisenä päivänä 9. toukokuuta ilmestyy Euroviisu-postimerkkiarkki, jonka kuva-aiheina ovat mm. Marion ja Katri-Helena sekä Lordi. Postimerkin ensipäiväntapahtumaa vietetään ilmestymispäivänä Helsingin Pääpostissa.

Jalkapalloyhteistyössä puolestaan kannustetaan miesten maajoukkuetta kohti ensi vuoden EM-kisoja. Yhteistyöhön liittyy myös naisten A-maajoukkueen pääyhteistyö sekä nuorisojalkapallon Kaikki Pelaa -ohjelma. Satavuotista taivaltaan juhlivan Palloliiton kunniaksi ilmestyi keskiviikkona 7. maaliskuuta jalkapallon 100-vuotisjuhlapostimerkki.