Viestintätoimisto Akvamariini Oy, Prat PR Ruotsista ja CC Public Relation Tanskasta ovat liittyneet kansainväliseen Porter Novelli -ketjuun jäseniksi.

Pohjoismaisen tiimin osaamisalueisiin kuuluvat lehdistösuhteet, sisäinen ja ulkoinen viestintä sekä strateginen konsultointi.

Akvamariini on viestinnän konsultointitoimisto, joka on erikoistunut yritys- ja tuoteviestintään. Toimiston asiakaskunta koostuu niin kansainvälisestä kuin kotimaisestakin tuotemerkkiteollisuudesta mukaan lukien mm. elintarviketeollisuuden ja horecan, lääketeollisuuden, kansainvälisen vapaa-ajan ja matkailualan toimijoiden, muodin, lifestylen sekä vähittäiskaupan ja jakelukanavien edustajia.

Akvamariinin omistaa Pia Jännes. Hänen referensseihinsä kuuluu muun muassa euro-valuutan lanseerausviestintä Suomessa.


Vasemmalta Pia Jännes,Suomi, Helle Blach Petersen,Tanska, Turid Viker Bråthen, Norja, Gabriella Finnborg Ruotsi, Britta Lindström Tanska sekä Porter Novelli Internationalin edustajana Luc Missinne Belgiasta