Viestintätoimisto Akvamariini Oy, Prat PR Ruotsista ja CC Public Relation Tanskasta ovat liittyneet kansainväliseen Porter Novelli -ketjuun jäseniksi.

Pohjoismaisen tiimin osaamisalueisiin kuuluvat lehdistösuhteet, sisäinen ja ulkoinen viestintä sekä strateginen konsultointi.

Akvamariini on viestinnän konsultointitoimisto, joka on erikoistunut yritys- ja tuoteviestintään. Toimiston asiakaskunta koostuu niin kansainvälisestä kuin kotimaisestakin tuotemerkkiteollisuudesta mukaan lukien mm. elintarviketeollisuuden ja horecan, lääketeollisuuden, kansainvälisen vapaa-ajan ja matkailualan toimijoiden, muodin, lifestylen sekä vähittäiskaupan ja jakelukanavien edustajia.

Akvamariinin omistaa Pia Jännes. Hänen referensseihinsä kuuluu muun muassa euro-valuutan lanseerausviestintä Suomessa.

Vasemmalta Pia Jännes,Suomi, Helle Blach Petersen,Tanska, Turid Viker Bråthen, Norja, Gabriella Finnborg Ruotsi, Britta Lindström Tanska sekä Porter Novelli Internationalin edustajana Luc Missinne Belgiasta
Vasemmalta Pia Jännes,Suomi, Helle Blach Petersen,Tanska, Turid Viker Bråthen, Norja, Gabriella Finnborg Ruotsi, Britta Lindström Tanska sekä Porter Novelli Internationalin edustajana Luc Missinne Belgiasta