Viestintä Oy Drum ja elävän markkinoinnin suunnittelutoimisto Louder Oy perustavat yhdessä toimiston Tallinnaan.

Uuden toimiston nimi on Drum&Louder OÜ ja se erikoistuu viestintään ja elävään markkinointiin Baltian maissa.

-Olemme ja toimimme aivan kuin mainostoimisto, mutta emme tee mainoksia, kiteyttää toimiston toiminta-ajatuksen toimitusjohtaja Samppa Vilkuna.

Ennen siirtymistään Tallinnaan Samppa Vilkuna toimi kuusi vuotta Red Bull Finlandin palveluksessa, viimeiset neljä vuotta markkinointipäällikkönä.

-Viron ja Baltian kasvavilla markkinoilla on tilaa uudenlaiselle luovalle markkinointitoimistolle. Täällä ollaan selvästi avoimia uusille ideoille, toteaa Samppa Vilkuna.

Ajatus yhteisen toimiston perustamisesta Tallinnaan syntyi jo viime keväänä. Sekä Viestintä Oy Drum että Louder Oy (silloin vielä Elämystaikurit Oy) suunnittelivat molemmat tahoillaan toiminnan laajentamista Baltian maihin, kunnes syntyi oivallus yhteisen toimiston perustamisesta.

-Tämä kuvio on todella ideaalinen. Sekä meillä, että Louderilla on useampia asiakkaita, joilla on tarve suurempiin markkinointiviestinnän ja elävän markkinoinnin panostuksiin Baltiassa. Nyt Drum&Louder kykenee tarjoamaan nämä palvelut, toteaa Mikko Siukosaari Viestintä Oy Drumista.

Louder Oy:lle puolestaan Drum&Louder on luonnollinen osa yhtiön vahvaa kasvustrategiaa ja kansainvälistymistä.

-Yhteistyö Drumin kanssa Baltian maissa on meille toimiva ja hyvä vaihtoehto. Etelään laajennumme yhdessä Drumin kanssa ja lännestä haemme jalansijaa yritysostoin, korostaa Juha Aalto Louder Oy:stä.

Vasemmalta asiakkuusjohtaja Sten Skolimowski, projektipäällikkö Laura Vahur ja toimitusjohtaja Samppa Vilkuna
Vasemmalta asiakkuusjohtaja Sten Skolimowski, projektipäällikkö Laura Vahur ja toimitusjohtaja Samppa Vilkuna

Drum&Louderin Tallinnan toimisto avattiin vuoden alussa. Toimitusjohtaja Samppa Vilkunan lisäksi toimistossa työskentelevät asiakkuusjohtaja Sten Skolimowski sekä projektipäällikkö Laura Vahur. Drum&Louderin ensimmäiset asiakkuudet ovat Sony Ericsson, Nissan ja Aero Airlines Oy.

Yhtiön tavoitteena on avata toimistot Riikaan ja Vilnaan ensi vuoden aikana.