Helmikuun SUOMEN POKKARILISTAN ykköspaikalta löytyy Juba Tuomolan Viivi ja Wagner -parisuhteellisuusteoria, Paholainen pukeutuu Pradaan on nyt kolmantena, ja väliin on kiilannut itsensä Virpi Hämeen-Anttilan Suden vuosi. Uutena tulokkaana listalla on Anna-Leena Härkösen Loppuunkäsitelty.

Suomen Pokkarilista julkaistaan kuukausittain syyskuun 2006 alusta lähtien. Järjestyksessä seitsemäs Suomen Pokkarilista on tämän tiedotteen liitteenä. Suomen Pokkarilistan tarkoituksena on kasvattaa kiinnostusta pokkareita kohtaan ja tuoda esille laaja pokkarien nimikemäärä, jota Suomessa julkaistaan. Suomenkielisiä pokkareita ilmestyy noin 350 nimikettä vuodessa.

Suomen Pokkarilistalta löytyvät edellisen kuukauden aikana kymmenen eniten myytyä pokkaria. Lista kootaan suurimpien pokkareita myyvien jälleenmyyjien antamista myyntiluvuista. Mukana ovat ABC, adlibris.com, Akateeminen Kirjakauppa, Alepa, Anttila Oy, Euromarket, Info-Kirjakaupat, K-citymarket,
pokkariaitta.fi, Prisma, S-market, Sokos, Suomalainen Kirjakauppa ja Valintatalo

Suomen Pokkarilistan julkaisevat yhteistyössä Arktinen Banaani, Bazar Kustannus, Diktaattori Oy, Gummerus, Karisto Oy, Kustannusosakeyhtiö Otava, Kustannusosakeyhtiö Tammi, Like Kustannus Oy, Suomen Pokkaritukku Oy, Taskukirja Loisto Oy ja Werner Söderström Osakeyhtiö.

SUOMEN POKKARILISTA HELMIKUUSSA 2007

1. Juba Tuomola: Viivi ja Wagner – parisuhteellisuusteoria ARKTINEN BANAANI
2. Virpi Hämeen-Anttila: Suden vuosi SEVEN
3. Lauren Weisberger: Paholainen pukeutuu Pradaan LOISTO
4. Reijo Mäki: Jäätynyt enkeli SEVEN
5. Orhan Pamuk: Valkoinen linna LOISTO
6. Tove Jansson: Taikatalvi LOISTO
7. Juha Vuorinen: Nokimusta seikkailu DIKTAATTORI
8. Ilkka Remes: Nimessä ja veressä LOISTO
9. Anna-Leena Härkönen: Loppuunkäsitelty SEVEN
10. Juha Vuorinen: Juoppohullun päiväkirja DIKTAATTORI