Eastway Oy on perustanut yleisötapahtumien mediamyyntiin ja
markkinoinnin kokonaisratkaisuihin erikoistuneen yhtiön. Uuden
yhtiön nimi on Feelmore Oy, ja sen muita omistajia ovat F.B.I.
Event Marketing Oy ja Stone Marketing Oy.

Feelmore Oy:n tavoitteena on edistää yleisötapahtumien mediamyyntiä, markkinointia ja sponsorointia sekä kehittää yritysten tarpeisiin räätälöityjä tapahtumia ja tuotantoja. Yhtiön asiakaskuntaan kuuluvat yritysten lisäksi yleisötapahtumat lukuisilta eri osa-alueilta kulttuurista viihteeseen ja urheiluun.

Feelmore Oy:n tuotevalikoimaan kuuluu yli 400 erilaista tapahtumaa ympäri Suomen. Yhtiön tavoitteena on luoda tapahtumiin liittyvästä markkinoinnista uusi ja mittava mainosväline perinteisen median rinnalle. Tavoitteena on myös nostaa tapahtumamarkkinointi samalle taloudelliselle tasolle kuin se jo on monissa muissa maissa ympäri maailman.

–Suomessa on runsaasti yhtiöitä, jotka olisivat valmiita investoimaan aiempaa enemmän eri tapahtumiin, jos tähän vain löytyisi sopivia kohteita. Uusimmat esitystekniset ratkaisut mahdollistavat lisäksi suoran vuorovaikutuksen yleisön ja mainostajan välillä aivan uudella tavalla, toteaa Eastway Oy:n toimitusjohtaja Juha Hytti.

–Yleisötapahtumien markkinointi sekä tapahtumien hyödyntäminen ovat maassamme vielä varsin lapsenkengissä. On aika tuoda Suomeen uudenlaisia toimintatapoja, joissa huomioidaan yritysten tarpeet nykyistä enemmän,
toteaa F. B.I. Event Marketing Oy:n toimitusjohtaja Kari Janhonen.

–Erilaisille yksittäisille kohderyhmille suunnattu
tapahtumamarkkinointi on aiemmin ollut hankalaa ja kallista tapahtumien hajanaisuuden vuoksi. Feelmore pystyy tarjoamaan useista vaihtoehdoista muodostuvia kokonaisuuksia, mitä ei ole aiemmin osattu hyödyntää, toteaa Stone Marketing Oy toimitusjohtaja Petri Kivinen.

Feelmore Oy:n perustaminen on jatkoa Eastwayn laajentumisstrategialle. Tammikuussa 2006 Eastway osti Dex Viihteen ja Melodian osake-enemmistöt.

Syyskuussa Eastway perusti yhdessä Sataman kanssa digitaaliseen tapahtumamarkkinoinnin tuotantoon keskittyvän Ramblas Digital Oy:n ja helmikuussa 2007 ilmoitettiin Taurus Music Oy:n liiketoiminnan siirtymisestä Eastwaylle.

Eastway Sound and Lighting Oy on perustettu vuonna 1986. Konsernin liikevaihto on noin 21 miljoonaa euroa. Eastway on Suomen johtava yleisö- ja yritystapahtumien tekninen toteuttaja sekä maamme suurin riippumaton konserttijärjestäjä ja teatteri- ja musikaalituottaja. Muun muassa Deep Purplen, Liza Minnellin ja Cliff Richardin tulevat konsertit ovat Eastwayn järjestämiä. Eastwayllä on toimipisteet Helsingissä ja Turussa. Eastway-konserniin kuuluvat Suomen kolmanneksi suurin
pääsylippuyhtiö Menolippu Oy, Suomen johtaviin ohjelmatoimistoihin lukeutuvat DexViihde Oy ja Melodia Oy, levy-yhtiö AllStar Music Oy sekä digitaaliseen tapahtumamarkkinoinnin tuotantoon erikoistunut Ramblas
Digital Oy.

F. B.I. Event Marketing on vuonna 1999 perustettu täyden palvelun tapahtumatuotantotalo, jonka toiminta ulottuu yksittäisistä promootiotapahtumista tapahtumasuunnitteluun ja –johtamiseen. Yhtiöllä on vahvaa osaamista myös sponsoroinnin konsultoinnista. Yhtiö on tuottanut mm. useat Kaivopuiston konsertit, Oulun 400-vuotisjuhlat sekä itsenäisyyspäivänä pidetyt Popfinlandia-konsertit.

Stone Marketing Oy:n toimitusjohtaja Petri Kivinen on työskennellyt vuosien ajan myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä, mm. Sävelradion toimitusjohtajana.