Kansainvälinen raati valitsi kolme suomalaista ohjelmaa tämän vuoden kansainvälisten ohjelmien katselmukseen, INPUTiin, joka pidetään 6.-12.5.2007 Luganossa. Ehdolla oli noin 300 ohjelmaa eri puolilta maailmaa. Näistä 80 valittiin esitettäväksi Luganossa toukokuussa.

INPUTissa nähdään Jaana Puhakan ohjaama esseedokumentti Talouselämäni, jokakertoo kuluttamisen ihanuudesta ja kurjuudesta ohjaajan omassa elämässä. Dokumentin ovat tuottaneet Kuvani Ky ja Sari Volanen, YLE Yhteistuotannot.

Toinen valituksi tullut ohjelma on Presidentit –sarjan 5. osa, Uhrattu presidentti, Risto Rytistä kertova jakso. Sen on käsikirjoittanut Anneli Kanto, ohjannut Atro Lahtela ja tuottanut Anneli Pallas, YLE Draama.

Kolmas katselmukseen kelpuutettu tuotanto on ruotsinkielinen keskustelu- ja sketsiohjelma Mera läppstift, joka railakkaasti käsittelee 13-15 –vuotiaille tytöille ajankohtaisia, mutta myös arkoja asioita. Sen on tuottanut Gert Sabel, YLE FST.