Naisiin menevä pääministeri Matti Vanhanen aiheuttaa surkuhupaisaa ahdinkoa yleismedian toimittajaparoille, sanoo Seiskan toimituspäällikkö Jari Peltomäki Journalisti-lehdessä julkaisemassaan artikkelissa. Miksi Hesarin kokenutta politiikan toimittajaa hävettää olla pääministerin ex-tyttöystävän Sunan Kurosen kirjan julkistustilaisuudessa, Peltomäki kysyy.

Peltomäki kirjoittaa, että muut mediat seuraavat nyt Seiskan uutisointia. Kun Seiska paljastaa kohujulkkisten sänkyjuttuja, muut mediat seuraavat perässä. Suomalainen tiedonvälitys viihteellistyy. ”Monet Seiskan uutiset ylittävät uutiskynnyksen muussakin mediassa. Muistanemme parin kesän takaisen ’Kaarinan’, joka Seiskassa paljasti seksisuhteensa –yllätys, yllätys- Vanhaseen. Siitäkin nousi kohu”, hän toteaa.

Kun Susan Kuronen esitteli medialle kirjaansa, joka käsitteli suhdettaan Matti Vanhaseen, paikalla oli paljon toimittajia. Peltomäki huomauttaa, että siinä media ihmettelee mediaa. ”Samalla moni toimittaja toivoi, josko pressistä kuitenkin lohkeaisi kohuotsikko, herkullisen rasvainen makupala vaikkapa ex-parin sänkypuuhista”, Peltomäki sanailee.