Aamuset-lehden päätoimittajaksi ja liiketoiminnasta vastaavaksi on nimitetty Lasse Virtanen, 43. Virtanen työskentelee tällä hetkellä Salon Seudun Sanomien uutistoimittajana. Aiemmin hän on toiminut muun muassa kaupunkilehti Turkulaisen päätoimittajana, media-alan yrittäjänä ja Turun Sanomien urheilutoimittajana. Virtanen aloittaa uudessa tehtävässään 1. huhtikuuta.

Lasse Virtanen
Lasse Virtanen

Aamuset-lehteen uudeksi myyntipäälliköksi on nimitetty Janne Siljamäki, 36. Siljamäki on Sanoma Kaupunkilehdet Oy:n aluepäällikkö Turussa. Siljamäki aloittaa myyntipäällikkönä 19. maaliskuuta. Heidi Pelkonen jatkaa edelleen lehden myyntipäällikkönä.

Aamuset on TS-yhtymän julkaisema kaupunkilehti, joka ilmestyy kahdesti viikossa Turussa, Kaarinassa, Raisiossa, Naantalissa, Maskussa, Ruskolla, Piikkiössä ja Merimaskussa. Lehden jakelulevikki on 136 000 kappaletta.