A-lehdet uudisti verkkopalvelunsa pelkäksi myyntisivustoksi. Lehtien sisältöä sivustolla ei ole luettavissa. Sivun iskulause on “Ilo ostaa ja vaivaton asioida”.

Lehtien verkkosivut löytyvät kunkin lehden omasta domainista, jolla lehdet julkistavat vaihtelevan määrän sisältöään. Tarjonta on varsin kirjavaa, ja blogi-painotteista.

A-lehdet Oy:n markkinointijohtaja Johanna Lehto sanoo, että Sataman toteuttamassa määrittelyssä A-lehtien verkkopalvelu on jaettu neljään osaan: lehtikauppaan, asiakaspalveluun, mediaoppaaseen ja yritysinformaatioon. Koska verkkopalvelun uudistamisen tavoitteena on lisätä mediayrityksen lehtimyyntiä, on sähköinen tilauspalvelu nostettu päärooliin.

“Uudistamisella olemme saaneet selkiinnytettyä A-lehtien verkkopalvelun ydinlupauksen “ilo ostaa ja vaivaton asioida”. Siihen kiteytyy myös palvelumme kilpailuetu. Uudistetun verkkopalvelun myötä sekä lukijat että muut asiakkaamme löytävät mediayrityksestämme ja sen tuotteista helposti tietoa ja tavoittavat meidät tehokkaammin ja joustavammin”, Lehto uskoo.