Festarit.fi toimii nyt toisena vuotena peräkkäin ranskalaisen Europavox-festivaalin virallisena mediayhteistyökumppanina Suomessa. Europavox haluaa nostaa nuorten tietoisuuteen eurooppalaisen musiikillisen tarjontaa ja monipuolisuutta.

Palvelusta löytyy tänään tietoja 150 festivaalista ja tietoja päivitetään sitä mukaa kun järjestäjät julkaisevat festareiden perustietoja ja uusia artistikiinnityksiä. Tavoitteena on tarjota vähintään yhtä paljon tietoja kun viime vuonna, yli 300 festivaalia.

Kävijämäärätavoite on tänä kesänä 25 000 eri kävijää viikossa ja 70 000 kuukaudessa. Viime vuonna kalenteri veti parhaimmillaan lähes 16 000 eri kävijää viikossa. Kesän huippu koettiin kesäkuussa, kun palvelussa vieraili yli 53 000 eri kävijää. Kesällä 2006 kertyi yli 202 000 vierailua. Mainosrahoitteinen palvelu on tavallisille käyttäjille ilmainen.

-Vuosi vuodelta palvelun kävijämäärät ovat kasvaneet ja festaritiedon määrä ja laatu lisääntynyt, toteaa palvelua tuottavan Nemesys Oy:n toimitusjohtaja Patrik Lindberg.