City24 Venäjälle, Mascus Tanskaan ja Tsekkeihin

Alma Median Markkinapaikat perustaa Moskovaan tytäryritys OOO City24:n, joka ryhtyy julkaisemaan City24-asuntoportaalia tämän vuoden toukokuussa. City24 toimi tällä hetkellä Baltian maissa sekä Puolassa että Ukrainassa.

Markkinapaikat perustaa Tanskaan yhteisyrityksen raskaiden vaihtokoneiden palvelun Mascus.comin käynnistämiseksi Tanskassa. Yhteistyökumppanina on Bil Markedet Aps, jonka omistavat Benjamin Holding ja Den Blå Avis A/S. Markkinapaikkojen omistus yhteisyrityksestä on 50 % ja Bil Markedetin 50 %. Yhteistyökumppanilla on Tanskan suurin autojen markkinapaikka Bilbasen.dk, jonka se omistaa puoliksi Bilinfo A/S:n kanssa, sekä Tanskan suurin käytettyjen autojen lehti Bil Markedet.

Mascus.com on myös solminut lisenssisopimuksen tsekkiläisen kumppanin Webfarm s.r.o. kanssa. Yhteistyökumppanilla on Tsekin toiseksi suurin käytettyjen autojen markkinapaikka Cars.cz ja se toimii autoalan web-sovellusten toimittajana. Sopimuksen avulla Mascuksen palvelu saadaan nopeasti Tsekin markkinoille. Sopimuksen mukaan palvelussa käytetään Mascuksen brändiä ja teknologiaa, kumppani puolestaan vastaa myynnistä ja markkinoinnista.