Toukokuussa 2007 järjestettävät Eurovision laulukilpailut tuovat paljon työtä myös YLEn uusille palveluille. Kisoja isännöivällä tv-yhtiöllä on erikoisoikeudet tarjontaan, ja se näkyy internet- ja mobiilipalveluissa.

YLEn euroviisusivuilla voi katsoa ja kuunnella kaikki viisuehdokkaat. Tällä hetkellä netissä tarjolla ovat vain Suomen karsintojen kappaleet, mutta maaliskuun puolessa välissä luvassa ovat myös kansainväliset biisit.

Kaikki YLEn euroviisulähetykset – tv- ja radiolähetykset – on lähetetty simultaanisti internetissä. Paitsi viihdettä, viisuista saa myös faktaa. Internetin viisu-uutisten lisäksi YLE tarjoaa mobiiliin uutispalvelun. Tarjolla on myös taustakuvia ja soittoääniä.
Kevään edetessä mobiilipalveluja kehitetään vastaamaan viisuturistien tarpeisiin.

Helsinkiin odotetaan 16 000 vierasta. Sivuille otetaan vastaan viisuihin liittyviä kännykkäkuvia, ja myös muita mobiilipalveluja ollaan suunnittelemassa helpottamaan ulkomaalaisten viisureissua.