Sisustustoimittajat ry on myöntänyt Tunnustustuoli-palkinnon viestintätoimisto Harkonsalo & Vesan viestintäkonsultti Tuula Brusilalle. Vuosittain jaettava palkinto on tunnustus hyvästä työstä sisutusalalla.

Sisustusalalla arvostetun Tunnustustuoli-palkinnon valintakriteereinä ovat muun muassa tehokas tiedottaminen ja oikeiden asioiden löytäminen tietotulvasta sekä kansainvälisten tuulien seuraaminen ja niiden soveltaminen suomalaiseen elämänmenoon.

Tuula Brusila on tehnyt yhteistyötä sisustustoimittajien kanssa yli 20 vuoden ajan.

“Hän on hyvin tietoinen kunkin toimittajan erityistarpeista, henkilökohtaisesta mausta ja sen median tyylistä, johon toimittaja työtänsä tekee. Lisäksi hän ottaa huomioon erityisesti myös uudet, uransa alkuvaiheessa olevat toimittajat”, Sisustustoimittajat ry:n puheenjohtaja Tuula Saarinen kertoo valinnan perusteista.

“Tunnustus on merkittävä yrityksellemme ja koko toimialallemme. Se osoittaa, kuinka yhteistyö viestintätoimiston kanssa voi edistää ja helpottaa toimittajien työtä”, sanoo viestintätoimisto Harkonsalo & Vesan toimitusjohtaja Karri Vesa.

Tunnustustuoli-palkintona on sisustustoimittaja Mirja Backmanssonin maalaama tuoliaiheinen taulu. Aikaisemmin palkinnon ovat saaneet muun muassa HT-Collection, Tikkurila Paints, Rintala Meuble ja Huonekaluliike Vepsäläinen.

Tuula Brusila on työskennellyt viestintäkonsulttina viestintätoimisto Harkonsalo & Vesassa vuodesta 1996 lähtien. Hän on keskittynyt erityisesti kuluttaja- ja brandiviestintään.

Sisustustoimittajien yhdistykseen kuuluu 32 jäsentä, joista noin puolet on vakituisessa työsuhteessa sisustus- tai kodinlehdissä ja puolet työskentelee freelance-toimittajina. Yhdistys on perustettu vuonna 1983.

Harkonsalo & Vesa Public Relations Oy on yritysten ja yhteisöjen julkisuuden hallintaan, kriisiviestintään sekä lehdistösuhteiden hoitamiseen erikoistunut kahdeksan hengen auditoitu viestintätoimisto. H&V suunnittelee ja toteuttaa yritys- ja brandiviestintää useille oman alansa johtaville kotimaisille ja kansainvälisille yrityksille. H&V kuuluu kansainväliseen International Public Relations Network -yhteistyöverkostoon, johon kuuluu yli 40 viestintätoimistoa 30 maassa ympäri maailman.