Tammikuun SUOMEN POKKARILISTAN ykköspaikalta löytyy edelleen Lauren Weisbergerin Paholainen pukeutuu Pradaan. Se on pitänyt kiinni sijoituksestaan jo syksystä lähtien. Muutkin leffapokkarit ovat myyneet hyvin, listalta löytyy niin Reijo Mäen Jäätynyt Enkeli (V2) kuin Virpi Hämeen-Anttilan Suden vuosikin. Kovin nousija oli Tove Janssonin Taikatalvi, joka osoittaa että pokkareita ostetaan myös lapsille. Listalta jo tutut Juha Vuorinen, Ilkka Remes, Paulo Coelho ja Dan Brown jatkavat hyvää tahtia. Kirjallisuuden Nobelin voittanut Orhan Pamukin Valkoinen linna on noussut tammikuun toiseksi myydyimmäksi pokkariksi.

Suomen Pokkarilistalta löytyvät edellisen kuukauden aikana kymmenen eniten myytyä pokkaria. Lista kootaan suurimpien pokkareita myyvien jälleenmyyjien antamista myyntiluvuista. Mukana ovat ABC, adlibris.com, Akateeminen Kirjakauppa, Alepa, Anttila Oy, Euromarket, Info-Kirjakaupat, K-citymarket, pokkariaitta.fi, Prisma, S-market, Sokos, Suomalainen Kirjakauppa ja Valintatalo.