Jukka Nortio aloittaa 19.2.2007 Kynämiehessä toimituspäällikkönä ja tiiminvetäjänä. Nortio siirtyy AcaCom Media Oy:n julkaisujohtajan tehtävästä vetämään toista Kynämiehen talous- ja bisnesjournalismiin erikoistuneesta tiimistä.

Nortiolla on vahva journalistin tausta. Hän toimi vuodesta 1988 vuoteen 1994 Tietokone-lehden toimittajana, jolloin siirtyi lehden toimituspäälliköksi. Vuonna 1999 Jukka Nortio aloitti ITviikon ensimmäisenä päätoimittajana ja oli yksi lehden perustajista. Tuolloin journalistinen ote täydentyi kattavilla kontakteilla yritysten ylimpään johtoon.

Vuosina 2004-2005 Nortio työkenteli viestintäkonsulttina asiakkainaan muun muassa Accenture, HP, IBM, Microsoft, Oracle, Tekes ja TietoEnator. Työskentely viestintämarkkinointikonsultoinnin ja B2B-asiakkuuksien kehittämisen parissa jatkui AcaCom Mediassa yrityksen koko asiakaslehtituotannosta vastaavana julkaisujohtajana.

“Otan innostuneena vastaan Kynämiehen asiakkaat ja dynaamisen organisaation. Odotan, että pääsen kehittämään uusia yritysjournalismin ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin yhdessä kokeneiden asiakasmedia-ammattilaisten kanssa. Kynämiehen näytöt printtimedian ja sähköisten ratkaisujen yhdistämisestä osoittavat suuntaa tämän toimialan kehitykselle, jota haluan olla viemässä eteenpäin”, sanoo Jukka Nortio.

Koulutukseltaan 45-vuotias Nortio on valtiotieteen maisteri ja luonnehtii itseään kulttuurin ja kulinarismin monikuluttajaksi. Vapaa-aikaan kuuluvat myös liikunta, ulkoilu ja mökkeily.