Matias Vakkilainen on nimitetty suunnittelupäälliköksi Dagmar Digital -yksikköön. Vakkilainen on aikaisemmin työskennellyt mediatoimisto PMI:ssä ja mainostoimisto Imageneeringissa.

Matias Vakkilainen
Matias Vakkilainen
Sami Salmenkivi
Sami Salmenkivi

Sami Salmenkivi on nimitetty suunnittelupäälliköksi Dagmar Digitaliin. Hän siirtyy tehtävään Helsingin Kauppakorkeakoulun Future Marketing projektipäällikön paikalta.

Salla Kalkela
Salla Kalkela
Roope Ruotsalainen
Roope Ruotsalainen

Salla Kalkela on nimitetty media-asiantuntijaksi Dagmar Digitaliin. Hän on aikaisemmin toiminut avainasiakaspäällikkönä Habanero Mediassa.

Roope Ruotsalainen on nimitetty media-asiantuntijaksi Dagmar Digitaliin erityisosaamisalueenaan hakusanamainonta.

Anna Hiironen
Anna Hiironen
Anna Salo
Anna Salo

Anna Hiironen on nimitetty suunnittelupäälliköksi.

Pia Rekomaa
Pia Rekomaa

Anna Salo on nimitetty suunnittelupäälliköksi erikoisosaamisalueena digimedia sekä kansainvälinen yhteistyö ja kansainväliset mediapalvelut. Hän on aikaisemmin toiminut markkinointipäällikkönä Stonesoft Oyj:ssa vastaten mm. viestinnästä ja markkinoinnista Pohjoismaissa sekä konsernin sijoittajaviestinnästä.

Pia Rekomaa on nimitetty suunnittelupäälliköksi. Hän on aikaisemmin työskennellyt JCDecaux’lla asiakkuuspäällikkönä ja vastannut nimettyjen auto-, päivittäistavara- ja matkailualan asiakkaiden OOH-mediasta. Rekomaan vastuualueeseen kuului myös myynnin prosessien kehittäminen.