MTV3 MAX, MTV3 Leffa, MTV3 Fakta ja Subtv Juniori yksinoikeudella Viasatin satelliittijakeluun

Viasat Finland Oy ja MTV Oy ovat sopineet MTV3:n uusien maksukanavien satelliittijakelusta. Maaliskuusta lähtien Viasatin satelliittiasiakkaat voivat katsoa myös MTV3 MAX, MTV3 Leffa ja MTV3 Fakta -kanavia, lisäksi myöhemmin tarjontaa tullaan täydentämään Subtv Juniori -kanavalla. Uuden jakelusopimuksensa myötä Viasat jatkaa strategiansa toteuttamista, jonka tavoitteena on yhtiön nostaminen yhdeksi Suomen johtavista maksutelevisioyhtiöistä.

Viasatin yli 50 elokuvia, dokumentteja, urheilua sekä lasten- ja perheohjelmia tarjoavaa kanavaa sisältävä satelliittikanavapaketti täydentyy maaliskuussa uudella MTV3 Kanavapaketilla. Ainutlaatuisen jakelusopimuksen myötä mm. Formula 1 ja rallin MM-sarja näkyvät satelliittikotitalouksiin yksinoikeudella Viasatin satelliittijakelun kautta. Markkinoiden monipuolisimman elokuvatarjonnan lisäksi uusi MTV3 Kanavapaketti vastaakin erityisesti urheilun ystävien ja laajempaa lastenohjelmatarjontaa kaivanneiden maksu-tv-asiakkaiden toiveisiin.

”Satelliittijakelun roolia maamme maksutelevision kehityksessä ei sovi unohtaa. Suomen 2,3 miljoonasta televisiokotitaloudesta noin miljoona on kaapeliverkon ulkopuolella ja näihin kotitalouksiin tarjoamme nyt satelliittijakelun avulla Suomen kattavimman viihdetarjonnan”, kertoo Viasatin Country Manager Jarkko Nordlund.

”MTV3:n kanssa solmimamme satelliittijakelusopimus vahvistaa jo entuudestaan vahvaa tarjontaamme ja tekee Viasatista markkinoiden johtavan ja houkuttelevimman sisältöyhdistelmän myös satelliittipuolella”, hän sanoo.

”Yhteistyömme Viasatin kanssa viimeistelee MTV3:n maksu-tv-kanavien jakeluratkaisut. Osana jo laajaa Viasat Kulta -satelliittipakettia olemme asiakkaidemme saatavilla nyt antennin, kaapelin ja satelliitin kautta, eli kaikissa jakeluverkoissa”, toteaa MTV3:n maksukanavien liiketoiminnasta vastaava apulaisjohtaja Juha Mustonen.

Viasatin laaja satelliittitarjonta näkyy kaikkialla Suomessa. Kanavien seuraamiseksi tarvitaan Viasat-tilaus, oma lautasantenni sekä satelliittivastaanotin. MTV3 Kanavapaketin voi myös ostaa erikseen. Viasatin MTV3-sopimus ei koske Viasatin kaapelikotitalouksia.