OMD Finland Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on kutsuttu markkinointijohtaja Viveka Tverin, 45 v., KTM. Hän ottaa tehtävän vastaan 2.2.2007. Tähän asti tehtävää hoitanut Tom Jungell siirtyy juuri perustetun konserniemoyhtiö Omnicom Media Group Finland Oy:n toimitusjohtajaksi ja vastaa myös konsernin uuden tytäryhtiön PHD Finland Oy:n toimitusjohtajuudesta.

Viveka Tverinillä on vankka kokemus mediamaailmasta niin mediatoimiston, median kuin mainostoimistonkin edustajan näkökulmasta. OMD:ssä hän on työskennellyt vuodesta 1997 alkaen, joista viimeiset neljä vuotta markkinointijohtajan tehtävissä. Tätä ennen hän toimi Iltalehdessä media- ja ilmoitusjohtajana sekä Bonnier-julkaisuissa. Uransa mainosalalla Tverin aloitti Juniormainos Oy:ssä.

”Olen iloinen minua kohtaan osoitetusta luottamuksesta ja otan tarjotut uudet haasteet innolla vastaan. Tavoitteenani on entisestään vahvistaa OMD:n positiivista kehitystä ja asemaa Suomessa. OMD-ketjun osaava henkilökunta, monipuoliset työkalut ja kehityksen kärjessä kulkeva tutkimustoiminta varmistavat tuloksellisen yhteistyön asiakkaiden kanssa sekä laadukkaan palvelun. On hienoa jatkaa tässä tiimissä eteenpäin,” sanoo Tverin.