Viestintätoimisto Competence Communications on nimittänyt uusia viestintäkonsultteja ja suunnittelijoita.

Anna-Mari Tiilikainen
Anna-Mari Tiilikainen

KTM Anna-Mari Tiilikainen on nimitetty viestintäkonsultiksi. Hän vastaa finanssi-, talous- ja sijoittajaviestinnän asiakkuuksista ja toimii Finanssi-voimion vetäjänä. Tätä ennen hän työskenteli vastaavissa tehtävissä BNL Euro RSCG:ssä.

KTM Hanna Backman on nimitetty viestintäkonsultiksi Finanssi-voimioon. Tätä ennen hän toimi Competencessa viestinnän suunnittelijana.

Kai Tarkiainen
Kai Tarkiainen
Hanna  Backman
Hanna Backman
Marjo Kosonen
Marjo Kosonen

KTM Marjo Kosonen on nimitetty viestintäkonsultiksi Teknologia-voimioon vastaamaan alan asiakkuuksista. Tätä ennen hän toimi tiedottajana työeläkeyhtiö Varmassa.

Fil.yo. Kai Tarkiainen on nimitetty viestintäkonsultiksi. Hän vastaa Liikenne ja logistiikka -voimion vetäjänä alan asiakkuuksista. Tätä ennen hän työskenteli projektijohtajana AKK Sports Oy:ssä.

Marko Mettenranta
Marko Mettenranta
Pia Johansson
Pia Johansson

HuK Marko Mettenranta on nimitetty viestinnän suunnittelijaksi Liikenne ja logistiikka -voimioon. Tätä ennen hän toimi Competencessa viestintäassistenttina.

BA (Hons.), MA Pia Johansson on nimitetty viestintäkonsultiksi Hyvinvointi ja yhteiskunta -voimioon. Tätä ennen hän toimi Competencessa viestinnän suunnittelijana.

Competence Communications on Suomen suurin riippumaton viestintätoimisto. Yritys työllistää 14 henkilöä.