Viestintätoimisto Competence Communications on nimittänyt uusia viestintäkonsultteja ja suunnittelijoita.


Anna-Mari Tiilikainen

KTM Anna-Mari Tiilikainen on nimitetty viestintäkonsultiksi. Hän vastaa finanssi-, talous- ja sijoittajaviestinnän asiakkuuksista ja toimii Finanssi-voimion vetäjänä. Tätä ennen hän työskenteli vastaavissa tehtävissä BNL Euro RSCG:ssä.

KTM Hanna Backman on nimitetty viestintäkonsultiksi Finanssi-voimioon. Tätä ennen hän toimi Competencessa viestinnän suunnittelijana.


Kai Tarkiainen

Hanna Backman

Marjo Kosonen

KTM Marjo Kosonen on nimitetty viestintäkonsultiksi Teknologia-voimioon vastaamaan alan asiakkuuksista. Tätä ennen hän toimi tiedottajana työeläkeyhtiö Varmassa.

Fil.yo. Kai Tarkiainen on nimitetty viestintäkonsultiksi. Hän vastaa Liikenne ja logistiikka -voimion vetäjänä alan asiakkuuksista. Tätä ennen hän työskenteli projektijohtajana AKK Sports Oy:ssä.


Marko Mettenranta

Pia Johansson

HuK Marko Mettenranta on nimitetty viestinnän suunnittelijaksi Liikenne ja logistiikka -voimioon. Tätä ennen hän toimi Competencessa viestintäassistenttina.

BA (Hons.), MA Pia Johansson on nimitetty viestintäkonsultiksi Hyvinvointi ja yhteiskunta -voimioon. Tätä ennen hän toimi Competencessa viestinnän suunnittelijana.

Competence Communications on Suomen suurin riippumaton viestintätoimisto. Yritys työllistää 14 henkilöä.